Kansanedustaja Markku Eestilä ja Pekka Vehviläinen

Kansanedustaja Markku Eestilä vieraili Vehviläisen tilalla torstaina 10.1.2013. 

Vehviläisen yritys oli Eestilälle entuudestaan tuttu vain median kautta ja käynti tilalla oli hänen ensimmäinen. Aamupäivän kestänyt vierailu oli oikein antoisa ja yritysesittelyn lisäksi keskustelua käytiin laajasti muun muassa maatalouden kehittämisestä, pienyritysten haasteista ja lainsäädännöstä.  Yritysvierailut ovat erinomainen tapa saada tuntumaa yritysten käytännön tarpeista ja haasteista, joiden kanssa varsinkin PK-yritykset toimivat Suomessa ja EU:ssa. 

Markku Eestilä on kokoomuksen ensimmäisen kauden kansanedustaja Iisalmesta. Eestilällä on ennen kansanedustajan työtä takanaan 30 vuotta eläinlääkärin työtä ja 15 vuotta aktiivista politiikkaa. Lisää tietoa Markku Eestilästä ja hänen työstä kansanedustajana löytyy Markun omilta kotisivuilta www.eestila.fi.

Vehviläisen tila kiittää vierailusta ja toivottaa kansanedustajan lämpimästi tervetulleeksi myös uudestaan.