Vuoden 2011 SQSM standardiin perustuva McDonald’sin auditointi suoritettiin Vehviläisessä, useaan otteeseen siirtyneesti, helmikuun 9.-10. päivä.

Supplier Quality Management System eli SQMS–standardia kattaa ruuan turvallisuuteen liittyvien seikkojen lisäksi koko laatujärjestelmän johdon sitoutumisesta innovatiivisuuteen ja jatkuvan parantamisen tavoitteluun;standardia pidetään yhtenä elintarvikealan laajimmista ja tiukimmista.SQSM standardin mukainen auditointi on kolmannnen osapuolen suorittama auditointi, jonka teki SAI Global/ESSIS yrityksen Liisa Paaso. Auditointiin osallistui lisäksi McDonald’sin Stiina Rasimus.

Tänä vuonna Vehviläinen saavutti auditoinnissa erinomaisen 99% tuloksen ja ansaitsi tuloksella arvosanan A, eli yritys kuuluu näin McDonald’sin korkeimman luokan tavarantoimittajiin. Kiitos loistavasta tuloksesta kuuluu kaikille Vehviläisen työntekijöille ja vastuuhenkilöille.