Vehviläisten tila sijaitsee Siilinjärvellä aivan Kuopion kupeessa. Kuopion satamasta pääseen kesäaikaan päivittäin sisävesiristeilyille Kallavedelle. Kallaveden rannalla sijaitsee myös alueen tunnettu viinitila Alahovi, jonka tuotantoon kuuluvat oman tilan marjoista valmistetut marjaviinit, -siiderit – ja liköörit. Risteilylaivat pysähtyvät Alahovin rannassa, jolloin matkalla voi mukavasti pysähtyä viettämään aikaa viinitilalla.

Keskiviikkona 13.7.2011 tilalla järjestettiin Beatles-ilta, jossa kuultiin coverbändin soittamana Beatlesin tuotantoa laidasta laitaan. Vehviläisen koko henkilöstö lähti virkistäytymään risteilylle ja nauttimaan tunnetuista pop-melodioista ruoan ja tanssin siivittämänä. Nyt olikin hyvä aika ladata akkuja tulevaan syksyyn ja sipulinnostoon, joka käynnistyi seuraavana viikonloppuna ensimmäisen ns. peltokuivan sipulin nostolla.