Tulevalle kaudelle Vehviläinen on hankkinut vahvistusta kasvinsuojelun ja lannoituksen toteuttamiseen. Vehviläinen on edelläkävijä suomalaisen sipulinviljelyn osaajana ja myös uusi Tecnoma Laser 5200 edustaa edistyksellistä tekniikkaa Suomessa. Samalla koneella voideen hoitaa niin kasvinsuojelu- kuin lannoitusruiskutuksia kustannustehokkaasti ja ympäristöä säästävästi.

Tecnoma Laser on ranskalainen itsekulkeva ruiskutuskone, jonka varusteluun kuuluu mm 5600 litran nestesäiliö, sisäinen GPS (estämään kaksinkertaista ruiskutusta samalle alueelle) ja 35 metrin puomit. Laite on kustannustehokas ja samalla ympäristöystävällinen ruiskutusta ohjaavan GPS-laitteiston takia. Laitteisto estää ruiskutuksen samalla ajokerralla samalle alueelle. Perinteisen kasvinsuojelun lisäksi tehokas tekniikka mahdollistaa lohkokohtaisen sipulin ravinteiden antamisen lehtilannoitteena kasvukauden aikana. Kasvuston hyvä terveystilanne vähentää huomattavasti tautialtistumista ja sitä kautta kemikaalisten torjunta-aineiden käyttöä. 

 Tecnoman maahantuojana ja jälleenmyyjänä Suomessa toimii Avagro Oy.

Tecnoma Laser 5000Tecnoma Laser 5000