Vehviläisellä on ollut jo vuosien ajan tapana muistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sähköisellä joulutervehdyksellä ja käyttää säästyneet varat hyväntekeväisyyteen. Vehviläinen osallistuu vuoden aikana useisiin avustuskohteisiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tänä vuonna yrityksessä järjestettiin myös Nälkäpäiväkeräys, johon haastettiin mukaan myös yhteistyökumppaneita. 

Perinteinen riisipuuro kuuluu Suomalaiseen jouluun, se maistuu niin pienille kuin isoillekin. Tänä vuonna Vehviläinen on lahjoittanut joulutervehdyksiin varatut rahat Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta rahoja voidaan käyttää puuron tarjoamiseen sitä tarvitseville. Vain parin paperikorttitervehdyksen hinnalla kokonainen pieni kylä Afrikassa saa puuroa syödäkseen. Kokonaisen yrityksen korttiliikenteellä pystytään siis tarjoamaan puuroa melkoiselle porukalle. Tästä Vehviläisellä saadaan joulumieltä, jota toivotetaan myös kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.