Marraskuun 18.-19. päivä suoritettiin Vehviläisellä McDonald´s SQSM standardiin perustuva auditointi. SQSM (Supplier Quality management System) standardin mukaisenen auditointi on kolmannen osapuolen suorittama auditointi,  jossa auditoijana toimi Inspectan Liisa Paaso.  Auditointiin osallistuivat lisäksi  McDonald´sin Juha-Pekka Vieno ja Salico Oy:n laatupäällikkö Terhi Väisänen.

Auditointi tulos oli erinomainen ja yritys kuuluu McDonald´sin A-luokan tavarantoimittajiin 96 % tuloksella. Vaikka standardin vaatimukset ovat tiukat, ovat auditointipäivät yritykselle hyvin mielenkiintoisia ja antoisia. Vuosittain tehtävää auditointia pystytään hyödyntämään erinoimaisesti oman toiminnan kehittymisen arvionnissa.

Vuosi 2011 tuo standardiin taas uusia tuulia versiomuutoksen myötä. Myös koko auditoinnin toteutuksen on tarkoitus muuttua yllätystarkastukseksi.